Despre mine

Salut!

Numele meu este Emanuel Ilășoaia și pentru a mă cunoaște mai bine, aș dori să îți spun câteva cuvinte despre mine:

  • am 24 de ani și îmi place să acumulez informații ce țin de sănătatea omului și de dezvoltare personală;
  • îmi place să cunosc cât mai multe persoane și să stabilesc relații de durată;
  • sunt pasionat de citit cărți, de jucat șah și de rezolvat cuburi Rubik;
  • sunt pasionat de fotografie;
  • îmi place să călătoresc;
  • îmi place să mă autodepășesc, să îmi cresc zilnic nivelul de productivitate;
  • îmi place să trăiesc în spiritul adevărului;
  • îmi iubesc țara așa cum este ea;

Numele meu este Emanuel Ilășoaia si sunt fondatorul companiei Eden Lyfe Group.

De cand eram in liceu, am avut o pasiune aparte fata de schimbarea stilului de viata. Consideram ca preocuparea pentru un stil de viata sanatos est mai mult decat necesara in zilele in care traim atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu.

Informatiile acumulate prin intermediul cartilor si cursurilor la care am participat si practica pe care am avut-o in această directie, m-a motivat sa fac ceva util si pentru smenii mei.

De la varsta de 18 ani am scris un ghid intitulat “10 Pasi spre Sanatate” in care am dorit sa scriu informatiile despre sanatate acumulate pana in acel moment si sa le fac cunoscute rudelor, prietenilor si nu numai.

Ulterior, am inceput studiile universitare in domeniul medicinei pe specializarea “Nutritie si dietetica”.

Pana in prezent am sustinut diferite discursuri pe tema sanatatii atat in scoli cat si in cadrul anumitor companii care promoveaza sanatatea, deoarece consider ca educatia este primul pas spre mentinerea sau redobandirea starii de sanatate.

    

In acest scop am deschis si blogul Mai-Sanatos.ro pentru a promova stilul de viata sanatos si in mediul online.

Motivul pentru care am creat acest blog și am scris ghidul „10 Pași spre Sănătate”  a fost acela de a informa cât mai multe persoane cu scopul de a le da o mână de ajutor atunci când întâmpină probleme în viața de zi cu zi.

Cărțile pe care le-am citit în domeniul sănătății şi experienţele pe care le-am avut, m-au determinat să încep lucrarea celor „10 Pași spre Sănătate„. Am decis totodată să îmi continui studiile în domeniul Medicinei pe specializarea de Nutriție și Dietetică.

Mai mult decât atât, am înființat compania Eden Lyfe Group, companie prin care fac tot posibilul să ajut cât mai mulți oameni prin ceea ce pot oferi. Nu este o simplă afirmație prin care doresc să impresionez. De aceea te invit să-mi urmărești activitățile și să tragi singur concluziile. 🙂

Dacă ești interesat de proiectele mele din domeniul sănătății, te invit pe site-ul Eden Lyfe Group Health Expert pentru a afla cât mai multe informații!

Îți mulțumesc că vizitezi blogul meu și sper să îți placă munca pe care o depun pentru tine.

Cu prietenie,