Mai Sănătos „Va salut”

De la: Elena Dumitrescu
Subiect: Va salut

Textul mesajului:
Salut,

Eu sunt Elena Dumitrescu si imi doresc ca mesajul trimis de mine sa te faca sa zambesti in aceasta perioada de cumpana. Cu mai multi freelanceri priceputi am pus pe picioare platforma 100% romaneasca de servicii freelance.

Dorim sa oferim sprijin atat pentru antreprenorii care duc lipsa de personal si au idei uimitoare dar si pentru cei care nu mai au locuri de munca dar pot sa devina freelanceri cu abilitati in multiple sectoare de activitate. Siguranta, increderea si speranta unui nou inceput ne-au orientat in aceasta piata moderna iar acest lucru este imposibil fara oameni ca tine, dorim oameni ca tine pentru a ni se alatura la cea mai mare miscare digitala din aceasta perioada. Daca esti freelancer sau ai o idee de business esti bine venit pe aceasta platforma unde poti cere sau oferii servicii eficiente. Drept cadou pentru ca sunteti alaturi ne noi ,freelancerii platformei sunt dispusi sa creeze un logo pentru afacerea dumneavoastra 100% GRATIS.

Daca aveti nelamuriri despre acest proiect sau credeti ca mailul nu este pentru dumneavoastra ne puteti contacta oricand.

Cu stima,
—————-
Elena Dumitrescu
E FREELANCE ROMANIA


Acest email a fost trimis printr-un formular de contact pe Mai Sănătos (https://www.mai-sanatos.ro)

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *