Mesaj pentru nervoși

Mesaj scris în speranța că nervoșii pot deveni mai puțin nervoși sau cel puțin se vor putea controla în cercurile lor sociale.

Fiecare persoană reacționează diferit atunci când are o stare de nervozitate. O persoană poate vorbi urât, poate imita un electrocutat, poate strica obiectele din jur sau într-un caz mai fericit, poate să se controleze și să nu se manifeste într-un anumit fel.

În funcție de cât de nervoși suntem, avem anumite manifestări. Motivele pentru care putem fi nervoși sunt și serioase, dar și banale. Problema este atunci când dintr-un motiv banal se poate ajunge la o manifestare serioasă.

Nu vreau să descriu o anumită tehnică pentru relaxare care te poate ajuta să devii calm atunci când ești nervos, ci vreau doar să spun care pot fi consecințele în astfel de cazuri și cum le poți evita.o-STRESS-REDUCTION-facebook

În primul rând, atunci când te enervezi, nu spune nimic și nu fă nimic. Pentru că nu poți gândi limpede. Doar așteaptă să treacă starea de nervozitate. Cum spune și Sapho: „La mânie nimic nu este mai potrivit ca tăcerea.”

În al doilea rând, gândește-te că nervozitatea oricum îți va trece. Nu este o stare permanentă. Când suntem calmi, gândim într-un fel și când suntem nervoși gândim altfel. De asta mulți au regrete după ce își revin din acea stare.

Nu în ultimul rând, ai grijă că poți schimba starea persoanelor din jurul tău și se vor putea simți prost. Nimeni nu este obligat să îți suporte manifestările. Fii matur în astfel de situații!

Cu calm,

Sursă imagine 1, Sursă imagine 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *